Computer APK

Wordt uw computer warm? Is deze ontzettend traag? Opslag altijd vol? Tijd voor de APK!

Na uitvoeren van de werkzaamheden krijgt u de officiële League ICT keurmerk sticker!

Met een Computer APK worden problemen opgespoort, en opkomende gebreken al getackeld voor ze kans krijgen op te duiken. De Computer APK is een keuring die voor computers en laptop kan worden uitgevoerd. Er wordt een gedegen controle uitgevoerd en eventuele problemen geindexeerd. Vertragende software kan worden verwijderd, uw veiligheid word nagekeken en indien nodig aangepast. Ook krijgt uw computer of laptop aan de binnenkant een poetsbeurt!

Met goed onderhoud voorkomt u veel computerstoringen

Het is een goede zaak de computer of laptop periodiek eens soft- en hardwarematig na te laten kijken. Dit wordt vaak Computer APK genoemd. Is de pc nog up-to-date? Loopt alles nog soepel? De ervaring leert dat er bij de meeste gebruikers te weinig kennis is waardoor achterstallig onderhoud ontstaat. Dit brengt uiteindelijk frustratie en onveilige situaties.

Niet alleen software maar ook controle van hardware en verwijderen van vuil en stof

Hardware wordt visueel bekeken ( ophoping van stof). Dit maakt uw computer/laptop stiller, en houd alle componenten koeler. Zo voorkomt u dat de apparaten uitvallen of oververhit raken.

De complete APK computer keuring voor een veilige en vlotte pc en laptop

Een computer APK duurt gemiddeld een uur. Na de keuring wordt in begrijpelijk taal de staat van de computer uitgelegd en wordt, in overleg, besloten welke eventuele problemen er opgelost moeten worden. Dit kan vaak direct al uitgevoerd worden.

De kosten voor deze computerkeuring zijn €29,95

*Bij een bezoek aan huis binnen de straal van 25km rondom oosterhout rekenen wij geen kosten, buiten deze 25km rekenen wij 0,20 per km.

Kom in contact!
+31 162 79 65 44