Ouderen Hulp

ouderen hulp league media group

Computer hulp voor ouderen

Vind u het lastig om te gaan met computers en andere mobiele apparaten? Wilt u ook gebruik kunnen maken van alle online gemakken? Onze experts geven wekelijks les aan ouderen. We leren u bijvoorbeeld veilig internetten, e-mail met bijlage versturen, een foto-album maken, bestellen van producten,internet veiligheid, internetbankieren en ook videobellen/spraak bellen.

Veel gebruikers van computers, laptops, smartphones en e-readers weten niet (volledig) wat ze allemaal met het apparaat kunnen doen. Er is mogelijk wel ooit eens uitgelegd hoe dit en dat moet.
“Maar ja, toen was het duidelijk, maar nu weet ik het niet meer”.

Herkent u zich hierin?

Misschien is het dan zinvol om alles nog eens van voren af aan door te nemen. Wij kunnen u daarbij helpen.

Overigens, het beperkt zich niet tot begeleiding met bovengenoemde apparaten, maar wij kunnen u ook op weg helpen bij het gebruik van diverse soorten software. Bijvoorbeeld e-mailen met Outlook of Gmail, of tekstverwerken met Microsoft Word of foto’s veilig stellen van uw smartphone. Teveel om op te noemen, eindeloze mogelijkheden.

Heeft u vragen over specifieke software?
Geen probleem, stel uw vraag! Wij weten (bijna) alles.

Wanneer u een cursus bij een willekeurige instantie volgt, bent u altijd afhankelijk van het tempo waarin de cursus wordt gegeven en de te behandelen onderwerpen. Ook is het nog eens zo dat de cursus op een specifieke locatie plaatsvindt en dat verwacht wordt dat u uw eigen apparatuur meeneemt. Dat kan best een hele opgave zijn.

Deze nadelen heeft u bij ons niet. Sterker nog, u heeft alleen maar voordelen: Wij komen bij u thuis, wij zijn vele male goedkoper en wij maken een les planning op basis van uw wensen.

Kosten

Voor het bij u thuis geven van lessen, wordt een uurtarief van € 15,- inclusief BTW berekend met een minimum van 1 uur.

Bij een bezoek aan huis binnen de straal van 25km rondom oosterhout rekenen wij geen kosten, buiten deze 25km rekenen wij €0,20 per km

Kom in contact!
+31 162 79 65 44