Social Media Marketing

Kom in contact!

Het bereik van social media is de afgelopen jaren sterk toegenomen en wereldwijd besteden we momenteel dagelijks gemiddeld 2,5 uur op social media. Uw doelgroep bevind zich op deze social media platformen en daarom is social media marketing onmisbaar in uw marketing campagne

Social media marketing inzetten

Social media marketing omvat promoties via alle social media kanalen: Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat, TikTok, LinkedIn etc. De advertentie mogelijkheden voor social media zijn zeer uitgebreid en blijven zich continu ontwikkelen. Zo kunnen wij met social media gebruikers targeten die al eerder in contact zijn geweest met uw organisatie, maar ook gebruikers die u nog helemaal niet kennen. Daarnaast optimaliseren wij social media advertenties voor diverse doelstellingen. Wij kunnen bijvoorbeeld online uw merkbekendheid vergroten, meer nieuwsbrief inschrijvingen realiseren, een tijdelijke actie onder zoveel mogelijk mensen verspreiden, offline winkelbezoeken stimuleren of meer verkopen genereren. Bovendien helpen wij u met het kiezen van het juiste social media platform aangezien de doeleinden per platform variëren. Zo bereik je met TikTok voornamelijk een jonge doelgroep en is LinkedIn daarentegen weer een geschikt platform voor B2B advertenties.

Is social media relevant?

Social media is relevant voor ieder bedrijf of organisatie.

Tegenwoordig zijn er veel social media kanalen om uit te kiezen, ieder met zijn eigen doelgroep. Social media helpt elke onderneming of organisatie om extra bereik te krijgen, en deze om te zetten naar extra conversies.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor social media marketing hebben te maken met een aantal factoren.

  • Aantal platformen
  • Contact onderhouden met klanten?
  • Intensief of oppervlakkig adverteren?

Om een prijsindicatie te krijgen vanuit ons marketing bureau kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Ervaren medewerkers
  • Strategisch meedenken met uw organisatie
  • Altijd streven naar het beste resultaat
  • Continu analyseren en optimaliseren
  • Beheren van social media accounten
Kom in contact!
+31 162 79 65 44